Werknemers

Werknemers

Zoek je een leuke en afwisselende baan, dan ben je bij Ruigrok Groep aan het juiste adres. We hebben vele verschillende soorten functies in diverse sectoren dus altijd wel iets wat bij je past. Kom je uit het buitenland, dan kunnen we je ook helpen bij alle administratieve handelingen die nodig zijn om hier aan de slag te mogen gaan. Interesse, schrijf je snel in!

Verpakken
Wat wij aanbieden

Wij werken in vele sectoren en betalen altijd volgens de geldende CAO. Dat betekent vaak een salaris boven het minimumloon, toeslagen als je overwerkt of op aparte tijden wanneer de CAO dat voorschrijft. Tevens hebben we in sommige gevallen een bonus systeem, wat je de kans geeft om nog wat extra’s te verdienen. Wij betalen wekelijks je salaris uit, dus je hebt het snel ter beschikking.

Wil je volledig ontzorgd worden, dan helpen we je graag bij het doorlopen van alle stappen. Regel je het liever zelf? Dat kan natuurlijk ook.

Voor al onze werknemers hebben wij een supportteam beschikbaar die je helpen bij het werken, wonen en leven in Nederland. 

Wij hebben onder andere de volgende diensten:

  • Georganiseerd vervoer met 1 van onze partners van en naar Polen
  • Wonen, in vele verschillende vormen
  • Collectieve zorgverzekeringen
  • Vervoer naar het werk per auto of fiets afhankelijk van de afstand
  • Ondersteuning bij het krijgen van een BSN
  • Hulp bij dokter- ,tandarts- en ziekenhuis bezoeken
bloem
Prettig wonen

Prettig wonen is uitermate belangrijk om je thuis te voelen en te kunnen ontspannen na een dag hard werken. Wij hebben vele verschillende locaties beschikbaar waar je kunt wonen en die zijn allemaal volledig gemeubileerd. Wij hebben voor elk wat wils, van kleine 4 persoons woonhuizen tot onze nieuwe trots de Flower Tower in Aalsmeer. De Flower Tower is een logies locatie met 2-persoons studio’s en diverse appartementen.

Alle studio’s en appartementen zijn voorzien van eigen faciliteiten zoals keuken, wc en badkamer waarin je samen met je huisgenoten een eigen omgeving hebt.