Verpakken

Verpakken

Ruigrok Productie is één van de wereldwijde marktleiders als het gaat om in-, om- en verpakken van bloemen. Wij leveren turn-key oplossingen voor onze klanten in de bloemenindustrie, waarbij we in alle aspecten van het productieproces kunnen ondersteunen. In de meest eenvoudige vorm leveren we alleen medewerkers of machines, maar onze echte kracht is om het gehele proces te verzorgen. Dat betekent dat we met onze mensen, onze machines en onze kennis uw proces zo efficiënt mogelijk laten verlopen. Onze expertise zorgt ervoor dat de productiviteit ongeëvenaard is en dat uw productiekosten verlaagd worden. Benieuwd naar de resultaten?

Wij verwerken alle soorten

Mono bossen, gesorteerde boeketten, brievenbus pakketten of complexe handboeketten, wij verwerken alle soorten. Samen met u bepalen we waar de behoefte ligt en richten op basis daarvan het productieproces in met mensen en machines. We zorgen voor een vast kernteam bestaand uit onder andere  productieleiders, bandleiders, administratieve ondersteuning en natuurlijk productie medewerkers. Met het vaste kernteam heeft u altijd hetzelfde aanspreekpunt en op die manier houden we de communicatielijnen kort.

Wanneer we bij u op locatie produceren verzorgen we het gehele traject van orderpick tot en met verzendklaar maken van de pallets. Uiteraard voeren uw eigen mensen de kwaliteitscontrole uit zodat u de vinger aan de pols kunt houden of er uitgeleverd wordt wat u met uw klant heeft afgesproken.

De productie doen we op basis van vooraf bepaalde stuksprijzen zodat u precies weet wat u per bos betaalt. Reuze handig om eenvoudig uw kostprijs te kunnen bepalen en uw kosten te beheersen.

bloem
Bevalt mij prima

“Wij werken al vele jaren samen met Ruigrok en dat bevalt ons uitstekend.  We hebben ons productieproces uitbesteed aan ze en onze eigen controleurs houden de kwaliteit in de gaten.  Ruigrok heeft naast ons terrein een logies locatie gebouwd waar de Poolse mensen die bij ons werken ook wonen en dat bevalt de mensen goed.” John Celie – Bouquetnet