Uitzenden

Uitzenden

Heeft u behoefte aan flexibiliteit in uw arbeidspool? Dan heeft Ruigrok uitzendbureau de oplossing voor u. Of het nu gaat over kortdurende oplossingen of over lange termijn samenwerkingen wij kunnen u voorzien van de juiste mensen op het juiste moment. Wij streven er daarbij naar om zoveel mogelijk vaste mensen/teams bij u te plaatsen, zodat er zo min mogelijk tijd verloren gaat aan inwerken. Een beperkte aantal wisselingen is het prettigst voor opdrachtgever en werknemer, een win-win situatie voor iedereen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze achtergrond

Oorspronkelijk komen we vooral uit de bloemen- en bollensector, maar sinds 20 jaar hebben we onze kennis uitgebreid met vele verschillende sectoren. Vandaag zijn we nog steeds sterk vertegenwoordigt in de bloemen- en bollensector, maar meer dan 40 % van onze medewerkers werken in andere sectoren zoals de logistiek, de levensmiddelenindustrie, tuinbouw, chemische sector, houtverwerkende industrie en vele andere sectoren.

Wij werken veelal met mensen uit polen samen en het is algemeen bekend dat Poolse medewerkers een uitstekend arbeidsethos hebben en graag hard werken. Door mensen ervaring op te laten doen in specifieke sectoren zorgen we voor specialisatie waar u optimaal gebruik van kunt maken.  Tevens zorgen we, indien gewenst, voor mensen met specifieke kwalificaties die uw productieproces kunnen begeleiden.