Over Ons

Over Ons

Met meer dan 1600 medewerkers zijn wij bij de Ruigrok Groep dagelijks bezig om onze klanten te ondersteunen. Naast onze specialisatie in de bloemenverwerking bedienen wij vele verschillende soorten klanten in een grote verscheidenheid van sectoren. Ons motto flexibel en betrokken passen we toe op al onze processen, niet alleen voor onze klanten maar zeker ook voor onze medewerkers.

Na eerst als kweker aan de slag te zijn geweest begon Peter Ruigrok in 1997 met diverse productieprocessen. Hij had moeite om voor een korte tijd veel mensen te vinden die hem konden helpen met de productie en zo is hij in Polen uitgekomen. De mensen werkte hard en hij zag dat ze ook elders ingezet konden worden. Hij is zich gaan specialiseren in het in-, om en verpakken van bloemen en is daarin uitgegroeid tot marktleider.

De Ruigrok Groep bestaat vandaag uit verschillende onderdelen die zich allemaal richten op hun eigen specialisme. Ruigrok productie specialiseert zich vooral in de turn-key oplossingen voor het verpakken van bloemen. Ruigrok uitzendbureau bedient vele verschillende sectoren met het leveren van mensen.