Machines

Machines

“Toen wij begonnen met het verpakken van bloemen waren er geen machines op de markt die aan mijn verwachtingen voldeden. Te duur, te langzaam, te onbetrouwbaar, het was altijd wat.  Machinebouw is altijd een hobby van mij geweest dus ik ben zelf gaan ontwerpen en bouwen. In de afgelopen jaren hebben we onze machines geperfectioneerd, maar innovatie stopt nooit. In onze eigen machinefabriek zijn we dagelijks bezig om nog meer efficiency te behalen” – Peter Ruigrok

Machines voor verschillende soorten

De machines die we bouwen zijn geschikt voor een grote variatie soorten bloemen. Mono bossen, gesorteerde boeketten, brievenbus pakketten of complexe handboeketten, wij hebben voor alle soorten machines beschikbaar. In plaats van een machine te bouwen voor 1 specifieke handeling die je maar 4 weken per jaar nodig hebt, willen wij machines realiseren die het gehele jaar gebruikt kunnen worden en een beter rendement op uw investering realiseren.

Om processen efficiënt te laten verlopen moet je ook aandacht besteden aan aanverwante processen. Eén daarvan is bijvoorbeeld het verwerken van het afval, wij kijken altijd in de specifieke situatie hoe je dat het meest efficiënt in kunt richten. Dat scheelt direct weer een aantal indirecte uren.

Onze machines bouwen we hoofdzakelijk voor onszelf, maar soms leveren we ook aan derden. Benieuwd of we u kunnen helpen?

bloem
Onderhoud en certificering

Alle machines zijn uiteraard CE gekeurd en worden periodiek onderhouden. Bij machines die intensief gebruikt worden kan altijd nog iets kapot gaan. Wij begrijpen hoe vervelend stilstand is, dus één van onze prioriteiten is om storingen die niet te voorkomen zijn, zo snel mogelijk te verhelpen.